Bestuur

Arnaud van Haaster

Voorzitter

Sinds de zomer van 2019 mag ik mijzelf de voorzitter van deze vereniging noemen. Hiervoor heb ik de functie van Extern een jaar met veel plezier vervuld. Nu is het mijn taak om dit bekwame bestuur hun taken te laten vervullen terwijl ik oog houd op het gehele functioneren van de huurdersvereniging. Waar de andere bestuursleden voor jou, de huurder, in de bres springt, doe ik dat voor hen wanneer nodig.

Ik heb ook deze website inelkaar geknutseld.

Michelle Klijn

Secretaris

Lotte Vissers

Penningmeester

Sinds september 2021 ben ik de penningmeester van het bestuur van BRES. Als penningmeester van BRES overzie ik alle financiële zaken. BRES krijgt inkomsten vanuit de leden en een subsidie vanuit DUWO. Met dit geld organiseren wij onder andere winacties, zoals de koelkastenactie en activiteiten voor de leden, onder andere via onze bewonerscommissies. Als je vragen hebt over de financiën van de BRES, mail dan vooral naar mij.

Ruurd de Wit

Lid Extern

Sinds september 2021 vervul ik de functie extern binnen het bestuur van BRES. Als bestuurslid extern voorzie ik Duwo van gevraagde en ongevraagde adviezen over het beleid dat wordt gevoerd. Daarnaast denk ik mee over toekomstig beleid, hierbij probeer ik het belang van de hurende studenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Waar mogelijk wordt er samengewerkt met onze zusterverenigingen in Delft, Den Haag en Amstelveen.

Zelf studeer ik Security Studies en Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Ik woon sinds september 2019 in een huis van Duwo. Als huurder van Duwo heb ik in de praktijk ondervonden welke problemen er kunnen spelen. Via BRES zet ik mij graag in om op bestuurlijk niveau deze problemen op te lossen en zo de studenten die huren bij Duwo te vertegenwoordigen.

Marijke Elemans

Lid Extern

Veerle Verver

Lid Lokaal

Sinds december 2018 vervul ik de bestuursfunctie Lokaal binnen het BRES bestuur. Dit houdt in dat wanneer jij BRES mailt over een probleem met DUWO, ik deze mail in behandeling zal nemen en zo goed mogelijk zal proberen om dit op te lossen.

Op dit moment zit ik in de afrondende fase van mijn studie Bestuurskunde en woon ik al enige tijd in een DUWO huis. Omdat ik weet dat problemen met kamerhuur vervelend kunnen zijn, zet ik mij naast mijn studie graag in voor de belangen van huurders van DUWO als bestuurslid bij BRES. Mail ons dus vooral met jouw vragen of problemen met DUWO!